Parerea mea...?

Actiunea de lipire a afiselor se pare ca nu a avut efectul scontat. Ma bucura, insa, faptul ca nu a fost pe deplin esuata. Astfel, am observat ca afisele( asa cu sunt, au fost si vor mai fi) au reusit sa atraga atenti. Unii au ras altii au luat-o in serios. Pentru mine conteaza! Necunoscutul care candida pentru CLT a primit un nume: Nicoara Adrian.
Sunt constient ca, din cauza jocurilor de culise , sansele mele sunt minime. Votul de vineri va elucida acest mister. Oricare ar fi rezultatul lui pentru mine doar parerea voastara, fie ea pro sau contra conteza! Votati cu incredere!!!

18 comentarii:

Anonim spunea...

de ce mai candidezi din moment ce pornesti pe premiza ca sunt jocuri de culise?

Anonim spunea...

Ce-i bha asta? Te crezi blogger?

Anonim spunea...

bv mha aja te vreau:) hai la mai mare q voturile.sefu tau d campanie:P

Anonim spunea...

"de ce mai candidezi din moment ce pornesti pe premiza ca sunt jocuri de culise? "
pentru ca este dreptul lui.poate sa creada ce vrea din punctul asta de vedere, si sa candideze in continuare.

insa am si eu o intrebare:
de unde stii ca sunt "jocuri de culise"? suntem 5 pusti de clasa a unspea si unul de clasa a zecea. sase candidati pe cinci locuri. chiar crezi ca e loc de "jocuri de culise" aici?
totusi, bafta maine. :)

Anonim spunea...

Recomand acestor somităţi ale inculturii care fac uz de invective specifice vocabularului învăţat în familiile denaturate din care fac parte să se retraga la uşa cortului şi mai întâi să îşi vadă bârna din ochiul său până să vadă paiul din ochiul vecinului.

Adrian Nicoara spunea...

Zic ca sunt jocuri de culise pt ca Stimabilul Voicu a tinut sa ma anunte ca nu am nicio sansa si ca toti cei 5( acum sunttem 7, atinci erau 5 iar eu al 6-lea)lucreaza in echipa. Din acest motiv am facut aceasta afirmatie.

Anonim spunea...

a lucra in echipa nu inseamna joc de culise. daca vei fi ales in consiliul municipal, va trebui sa muncesti in echipa. :)

Anonim spunea...

Este o mare diferenta sa lucrezi in echipa dupa ce ai primit votul de incredere al electoratului si sa formezi aceasta echipa inainte de alegeri. Deja imi suna a alianta politica. In primul rand se votetaza candidatul nu echipa. Din moment ce ei au aparut pe acelasi afis eu ce sa mai inteleg...??? Ca in romania trebuie neaparat sa faci aliante ca sa invingi pe cel mai bun..??? Credeam ca noi tinerii vedem lucrurile altfel, dar cred ca in privinta unora m-am inselat. Fie ca cel mai bun sa reprezinte alegerea voastra

Anonim spunea...

esti atat de praf incat ai pierdut si cu ocazia asta iti dedic niste versuri :"sunt bengos mai tare decat rima ta stearsa valoarea ta e nula, lasa poezia, esti varza"
cand o sa ii respecti pe altii atunci poate o sa ai vreo sansa ca a fi lingau nu inseamna ca esti si cel mai bun ... pana atunci iti vei baga unghia'n gat

Anonim spunea...

in primul rand ca , dupa cum a zis si adrian , nu am avut timp sa ne facem campanie "ca la carte". de aceea am ales aceasta munca in echipa, si afisul comun.


in al doilea rand, suntem pana una alta in clasa a zecea - a unsprezecea, unii dintre noi nu au nici optsprezece ani si nu cred ca putem compara un afis de campanie comun, pentru "consiliul municipal", cu alianta Dreptate si Adevar sau cu Conventia din '96.

si in al treilea rand, s-a votat pentru fiecare candidat, individual. dovada ca unul din cei cinci nu a trecut mai departe, in schimb un elev de a zecea care nu era in cadrul echipei a luat.

din cate am inteles, votul s-a desfasurat fara vreun incident, cei care au fost interesati de toata aceasta treaba cu consiliul au venit si au votat .

acum ramane ca cei cinci alesi sa nu arunce pe apa sambetei increderea acordata de elevii din bratianu (care au venit si care au votat, bineinteles...) si sa incerce sa mentina ce e bun in liceul nostru si sa aduca schimbari acolo unde e mai putin bun.

Anonim spunea...

Bai bengosule treci si u pe la scoala si vei observa ca in Bratianu nu folosim acest limbaj, care de altfel indica si IQ tau, 0. Pune dracu mana si mai cultiva-te si u. Daca ai ramas acelasi elev pitic, prost si cu tepi care erai pe clasa a 9 a ai putea sa taci dracu din gura. Adrian, din cate il cunosc eu a trecut deja peste aces impas. Tu nu ai putea sa faci acelasi lucru. Tu incerci sa " sari peste rahat fara ciomag". Stai la locul tau ca tu esti varza. Aduti aminte de clasa a 9-a si de "Momentul Pilat"... Mie unu mi-ar fi si rusine...Ma mir ca faci deosebire intre literele de pe tastatura calculatorului. FRAIERE>>>

Anonim spunea...

imi pare rau ca nu ai fost ales...pacat.erai singurul care chiar parea interesat.restu sau bagat acolo doar ca sa chiuleasca de la ore sau sa se dea mari.ce sa facem...asta e lumea in care traim

Anonim spunea...

bai asta ultimu tu cred ca nu stii despre cine e vorba aici.ce,daca ceilalti erau o leaca mai frumosi si mai sinpatici pe afis inseamna ca nu le pasa si ca sant niste excroci care vor faima?ia vezi ce zici ca ne suparam

Anonim spunea...

din punctul meu de vedere, niciunul nu era intersat cu adevarat sa schimbe ceva. toti au vrut sa faca asta ori pentru CV[chestia care ma deranjeaza cel mai mult la generatia noastra, ca nu face nimic din convingere], ori pentru niste idealuri nu prea bine definite.nici macar nu stiu rezultatele, posteaza-le si tu.
si care au fost candidatii??

Anonim spunea...

si anonimul cu "sinpatic", corect e simpatic, ca-mi sare in ochi.
primul anonim

Anonim spunea...

stiu ma cum e corect...siNpatic e un fel de semnatura a mea.sa ma recunoasca lumea

Anonim spunea...

aha, "sinpatica" semnatura.

Anonim spunea...

si a trecut aproape un an...si nimic nu s-a schimbat:))wow...cred ca le-a fost foarte greu sa...NU faca nimic:))toate chestia asta a fost o mare "abureala" sa ne bagam in seama...sa aratam lumii cat de cool suntem "vai ce lucruri marete am realizat cat am fost in liceu" :)) cat dp "smecherii" astia(ca asa se cred) care comentaza la adresa lui Adrian, ce pot sa spun...ma faceti sa rad;)